5ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA 18.09.2024! WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS ATHENS 2024

Ο Οργανισμός Who is Who ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2007 και εκτός από τις ετήσιες συλλεκτικές εκδόσεις με βιογραφίες επιφανών Ελλήνων το κύριο αντικείμενό του είναι τα διεθνή βραβεία Who is Who που θα διεξαχθούν φέτος για 5η χρονιά στην Ελλάδα!

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία την έχει αναλάβει το γραφείο Jgk & associates : Γιάννης Καζανίδης!

Είμαστε ένας Διεθνής ΘΕΣΜΟΣ Φιλίας, Ενότητας και Εθελοντισμού και εστιάζουμε στην Επαγγελματική, Επιχειρηματική και Κοινωνική δικτύωση των Συμμετεχόντων διεθνώς (networking) – Social Impact για μία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Βραβεύονται προσωπικότητες παγκόσμιας αλλά και εγχώριας εμβέλειας!

To 2023 είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας και να βραβεύσουμε την κυρία Sharlette Hambrick, Ανεξάρτητη Διευθύντρια του Διοικητικού Συμβουλίου στις Χρυσές Σφαίρες (Golden Globes), βραβευμένη με Emmy, Παραγωγός, Διευθύνουσα Σύμβουλος & Ιδρύτρια της Y-Tulip Productions, πρώην Viacom, Paramount & CBS Executive.
Άλλες ισχυρές παγκόσμιες προσωπικότητες που βραβεύτηκαν:

HRH Sheikha Intisar AlSabah, Κουβεϊτιανή κοινωνική επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών, αρθρογράφος και πριγκίπισσα του Οίκου Al Sabah

HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen, Αρχιδούκισσα της Αυστρίας, Πριγκίπισσα της Τοσκάνης και Πρόεδρος του Flame of Peace, γνωστή διεθνώς για την δράση της για την επικράτηση της παγκόσμιας Ειρήνης και την προστασία του Περιβάλλοντος

Steph Adams, #1 international best-selling author, model, art director and business woman

Billy Zein, ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood

Prakash Hinduja, Ινδός δισεκατομμυριούχος

Leon Avigad, Ιδρυτής των Brown Hotels

Τα πρόσωπα τα επιλέγει μία διεθνής Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Επικεφαλής της Britishpedia, τους Ambassadors μας και τους Επικεφαλής του Θεσμού μας μετά την ενδελεχή αξιολόγηση για το έργο, την πορεία και το ήθος της κάθε προσωπικότητας!

Οι γενικές κατηγορίες βραβείων είναι:
• Πολιτισμός

• Κοινωνική Επίδραση Έργου (Social Impact) • Ηγεσία • Επιστήμη • Τέχνη • Ακαδημαϊκή Επίτευξη • Ευεργεσία & Κοινωνική Ευθύνη

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι συγκεκριμένες βραβεύσεις συμβάλλουν έμπρακτα σε ένα μείζον ζήτημα της επικαιρότητας της έλλειψης προτύπων και συνάδουν με την ευρύτερη και σημαντικότατη έννοια ξεχωριστών κοινωνικών προτύπων από διαφορετικά πεδία, που τόσο έχουμε ανάγκη να αναδείξουμε αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά με εξωστρέφεια και στην ενίσχυση της κοινωνικής αποστολής μας!

Αυτό που καθιστά, επιπλέον, μοναδικό τον Θεσμό είναι ότι το κάθε βραβείο διαμορφώνεται ανάλογα με την εκάστοτε διάκριση του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο τιμάται το κάθε πρόσωπο για την συγκεκριμένη συνεισφορά του και την επίδρασή του στον χώρο της εκάστοτε κατηγορίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση